Welcome to Qingzhou Huashun Termelési Áruk Co., Ltd.
Telefon: 0536-3297123
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Qingzhou Huashun Termelési Áruk Co., Ltd.
Cím: QingZhou, ShanDong, Kína
Kapcsolatok: nyár
Kapcsolatfelvételi szám: 0536-3297123
Telefonszám: 15376368726
Fax: 0536-3297123
E-mail: qzhssummer@foxmail.com
Weboldal: www.chinaammoniumsulfate.com

News
Haza > Hírek > Tartalom

Ammónium-szulfát: Óvakodj a magas kockázatú

Október 9-én, mint a hazai ammónium-szulfát-piaci ár emelkedett 580 ~ 640 trillió jüan (t ár, ugyanaz az alábbi), illetve 7 % százalék felett, és az emelkedő trend a régió része. Ez a folyamatos kerek rally kezdete óta szeptember óta. A műtrágyát az ősz, a tél végére még nem indult, a különbségek az iparág kezdett. Szerint a kínai vegyipar hír-riporter nemzeti ünnep után kereskedők középpontjában a közbeszerzési jött véget, a legtöbb gyártó alacsony készletek állapotban. Növekedése későbbi rendelés gyártók üldöz egy nagyon erős szándékát. Veteránok azt mondta, a közelmúltban nagy export-függő, okozhat fokozott bizonytalanság, párosított-val a fellendülés a hazai kereslet még nem hatályos, és a kereskedők a negatív tényezők, mint a készlet kíván több profit-bevétel kell vigyázni a jövőbeli magas ammónium-szulfát. Azonban miatt korlátozott jelenlegi áru piacképes magas valószínűleg nem meredeken, míg a kereskedési volumen felkúszott, és nem jelenik meg újra a hirtelen növekedését május.

Export-függőség nagyobb bizonytalanságok növelése

Statisztikák szerint augusztus kínai export 544,400 tonna, Rózsa 85.4 %, 115.2 %-os ammónium-szulfát. Míg a katonai parádét, dupla háttér, termelő gazdaságok és a korlátozott termelési, gyártási és integrált szeptember okozott szűkös kínálattól, amely a fő motívuma e folyamatos rally szeptemberben.

A kereskedő azt mondták, Jiangsu szeptemberben, a források, a raktár kereskedők, és a tervek a október kivitel, a legtöbb export várhatóan meghaladja 600.000 tonna, több mint 85 %-a teljes hazai termelésében. Egyszer a kiviteli terv tervezett, feltétel esetében a hazai valuta ellátási marad feszes, melyik a fő támogató tényező a piac továbbra is magas.

Azonban miatt nagy export aránya a hazai kibocsátás, egyszer a külső lemez változás vagy a szállítás port, a kereslet és a más kedvezőtlen tényező, hogy nagy hatással a hazai piacon, ami jobban aggódnak az iparág magas lesz az egyik fő oka. Ezért a figyelmet, hogy az ammónium-szulfát export ebben a hónapban, Óvakodj a magas kockázatot.

Nem-hoz kényszerít magas belföldi kereslet behajtási továbbra is emelkedő ellenállás

Egyetértés van arról, hogy a műtrágya ipari fellendülés óta szeptember 1 értékkel hozzáadottértékadó-támogatott emelkedő költségek, a gyártók és a kereskedők augusztus végén előtt az ammónium-szulfát-árak aktív rendelések kiegészítő költségek elkerülése érdekében. Műtrágya üzem szeptember elején kezdtek húzza idézetek, így szeptember ammónium-szulfát gyári szállított többnyire korai megrendelések. Komplex ÁFA hatása alatt emelkedő piaci ügyleti érték zsugorodott, de október megrendelések exportálása igény, műtrágya vállalatok ár emelkedik az egységes után nem sokkal, a kereskedők töltsük fel egy egységes szegény lelkesedés, a hajó egy kis nyomás a gyártó.

Shandong, Anhui és más műtrágya vállalatok mondta késő ősszel műtrágya, télen nem befolyásolják, most nem nagy teher volt. Míg a jelenlegi ipar nem érte el a várható működési sebesség, így a október piaci kereslet viszonylag gyenge támogatása.

Egy másik reporter tanultam kaprolaktám üzleti októberben, és új kapacitás a piacon. Ha nagyobb mennyiségű ammónium-szulfát, a jövőben tovább emelkedik lesz is, formájában egy bizonyos ellenállás, valószínűsége magas és változékony.

Stock kereskedők akar lenni több fókuszált a hajózás a rossz

Riporterek, Liaoning, Shandong és más helyeken tanult kereskedők, kereskedők a kikötőben, a jelen jelentős növekedése a leltárt, hogy főként exportra megrendelések októberben és néhány műtrágya vállalatok. Az állomány terv szerint kereskedők nagy beszerzési valószínűtlen, egyelőre. Gyártók piaci tranzakciók fordulnak elő, a magas árak és a kereskedők ellenállt hosszú és rövid patthelyzet, a hazai piacon is jelennek meg az egész differenciálás.

A részeit, Shandong Shanxi jeleit gyengeség van a piacon, és az északkeleti adtak el, és az ár cég. Elsősorban a az időjárás, télen még mindig bizonyos időre el a Dél, nem jelentős beszerzési tervezi, korán kezdődött a Northeast volt téli tervek, hideg és meleg differenciálás a regionális piacon vezető. De a jelenlegi leltár a helyzet, ha sikeresen exportálhatók, állományok a port nincs nyomás lenne a hazai piacon, mivel gyenge kivitel, egyirányú koncentrálni a szárazföldről érkező szállítmányok lehet a piacra, vezető piaci magasságra, amely jelenleg a fő oka a piaci óvatosan.

Nézetek: potenciális piaci nyomás csökkentését

Shandong Hong ye kémiai csoport üzleti elemzési osztály neve: áll, kaprolaktám, ammónium-szulfát mellékterméke a faszénégető, ahol kaprolaktám ammónium-szulfát előállítására koncentrál, valamint a termelés mellékterméke. Újabb kaprolaktám termelés új eszközök, a teljes működési aránya kevesebb, mint 60 %-át. Shandong Márta, Shijiazhuang kémiai rost, Luxi kémiai, Shandong Fangming kémiai kaprolaktám ammónium-szulfát termelt az északi piac jelentős részét. Shijiazhuang, Shandong Fangming, Luxi kémiai árak 700 ~ 720 (ton, ugyanaz az alábbi) gyártott készpénz; kevesebb Shandong Horváth minőségi, gyári ár 670 ~ 700 jüan. Kokszolási minőségű ammónium-szulfát 680 ~ 700 gyár szeptember közepéig magasságra egészen 600 ~ 620 Yuan, október 7-én osztályos kaprolaktám ammónium-szulfát alig alakult a piaci nyomás, nyomás trend tartva minimálisra kell csökkenteni.

Vállalati vagy csökkentett áron

Elemző Xu Lijuan ammónium-szulfát: adópolitikák hatására műtrágya szezon korábban, mint a búza ez év végéig, augusztus, szeptember, új üzlet néhány, főként a hajózás. Szeptember közepén, miután a hazai műtrágya műtrágya felhívni közeli bukása, a trágya és a gazdálkodó működési ráta csökkent folyamatosan, visszafogta beszerzése, ammónium-szulfát. Bár egyes kereskedők növelése, az árak, de alacsonyabb kereslet nem kényszeríteni, ammónium-szulfát-piaci gyengeség elhalványulnak. Előtt a nemzeti ünnep munkaszüneti napra esik, szándékát, hogy alacsonyabb későbbi műveletek, beszerzés, a fény. Tiszta készlet és néhány koksz és a vállalkozások szándéka tiszta, hagyja, hogy a hajó aktív szakasz. A rossz hangulatot tele a piac ammónium-szulfát, mielőtt gyenge visszaesés nyomott kereslet magas árak okozta. Shandong hualu hengsheng kokszolható ammónium-szulfát árak szeptember 29-én 20, kínálunk 500 jüan. Szeptember 30-án a fekete macska kokszolható le 30 yuan, kínálunk 550 jüan. Bizonyos high-end szállítmány a rendeléshez. Rövid távú hazai piacon ammónium-szulfát és a hátrányos helyzetű, és van néhány lehetőség, a ár.

Qingzhou Huashun Termelési Áruk Co., Ltd.