Welcome to Qingzhou Huashun Termelési Áruk Co., Ltd.
Telefon: 0536-3297123
Termék kategória
Lépjen kapcsolatba velünk

Qingzhou Huashun Termelési Áruk Co., Ltd.
Cím: QingZhou, ShanDong, Kína
Kapcsolatok: nyár
Kapcsolatfelvételi szám: 0536-3297123
Telefonszám: 15376368726
Fax: 0536-3297123
E-mail: qzhssummer@foxmail.com
Weboldal: www.chinaammoniumsulfate.com

News
Haza > Hírek > Tartalom

Ammónium-szulfát-piac továbbra is erősíteni?

"Az elmúlt két hétben, hazai ammónium-szulfát-piac elindult egy kör ár boom," Yu wei, információk elemzője azt mondta újságíróknak, "ez is a piacok zuhant a múlt hónapban, a háttérben a racionális rally. Kereskedők mártogatós alatt a leltározási és nyersanyagok, koksz vállalatok vonakodnak attól, hogy idézet, Latin-Amerika, a Távol-Keleten, Észak, ammónium-szulfát piac szárnyalt 80 ~ 100 jüan/tonna, a növekedés üteme nem állt meg. Miatt műtrágya gyártói és a nyersanyagok áruk korlátozott, de a téli piacra szól, indítsa el, csak szükség-hoz létezik, a legtöbb ammónium-szulfát, gyárak még mindig a piacon, az Outlook továbbra is, hogy néz ki, most hajózás a lelkesedés a magas maradt. ”


Kínálati oldalon továbbra is csökken


Zhanwei mondta kokszolható minőségű ammónium-szulfát és a besorolási kaprolaktám, ammónium-szulfát-ammónium-szulfát hozam nagyobb ég. Jelenleg a kokszolás szintű ammónium-szulfát piaci kínálat mennyisége fokozatosan csökken miatt ebben az évben Kína gazdasági le nyomás nagyobb, acél piaci kereslet és kínálat ellentmondások megnövekedett, acél ára csökkent, Mills veszteségek, múlt hónapban Kína malmok termelés több, koksz kell hangerő csökkentése, koksz ár továbbra is esett, jelenlegi sok független kokszolható gyár koksz értékesítési ár igazítása esett Xia, tovább korlátozza a biztosított fokozott szándék , kokszolási szintű ammónium-szulfát már csökkent májusi továbbra is. Kaprolaktám alatt nyersolaj tovább csökken a közeljövőben, gyártók elveszítené a támogatását, párosított-val szegény eladások és nyersanyagok magas készletek, gyártó, kaprolaktám veszteségek szélesíthető további eszközök kényszerülhet, hogy leállítják a termelést, grade kaprolaktám ammónium-szulfát kínálat ennek megfelelően csökkenteni kell. Szigorítás a belföldi árak emelt, ammónium-szulfát még mindig a vita helyet.


Nem jó a kereslet


November 7-én a 16 hazai magas koncentrációja foszfát összetett műtrágya gyártás tartott konferencia Xian. Előtti munkamenet műtrágyagyártók legtöbb várakozás-re a konferencia végén Hou lehet jó politikát vezetett be, de a eljuttatott információt megérteni, Yu a nemrégiben piaci látni, műtrágya piac továbbra is többnyire a vár-és lásd, szembe a nyersanyagok piacán gyenge, és a mezőgazdasági (000061, egység) ár alacsonyabb, és a mezőgazdasági termelők értékesítési nehéz, és a telepítési lelkesedése csökken, sorozat probléma, műtrágya gyártók késedelem nem számolt be a téli ár, kereskedő Xia egyetlen figyelmeztetés , így idén télen piacon műtrágyagyártók nem a bullish, ammónium-szulfát, a közbeszerzési lelkesedés nagyban hűtés.


A piac megállt alá és a fellendülés a közeljövőben, gyártók pozitívabb ammónium-szulfát, ammónium-szulfát, Hunan, Hubei, Jiangxi terület árak nőtt kissé, de igény kézhezvételét korlátozott, nehezen tudják befolyásolni a nemzeti piacon.


Ezen túlmenően a kikötő, a közeljövőben, hogy megvitassák a szegény új egyetlen tranzakció korlátozott export-ammónium-szulfát-piac lekéréses lehetetlen.


Erős gyártók szívesen


Zhanwei azt mondta: jelenleg a legtöbb ammónium-szulfát gyári leltár, nem sok, keresse meg a termékek és nyersanyagok aktív gyártók szívesen erős mentalitás. Emellett az összetett műtrágya téli boot még mindig reméli, csak a szükséges támogatást, a piac Outlook továbbra is növekszik. De a kereskedők aktuális rendelés nem folytatódik-hoz készlet nem nagyon hasznos, így a gyártók továbbra is, hogy növelje a kereskedelem volumene csökkent, és emelkednek, mint a kereskedők figyelni minden nagy szállítmányok, továbbra is terjed a rövid pozíciók nem valószínű.


Az e pontot lát ammónium-szulfát-piacok továbbra is töltse ki helyet, de nincs mennyiségi követelmények szerint csak ammónium-szulfát-piaci árak a belföldi kereslet által támogatott gyenge. Shandong piaci esettanulmány, árak 570 ~ 600 jüan/tonna. Yu információk elemzése ez a hullám a fejjel a piacon maradt 20 ~ 30 yuan/tonna, így a következő ammónium-szulfát-piac továbbra is őrült, senki nem fizet érte, megjelenés szállítók minden nagy szállítmányt a megfelelő időben.

Qingzhou Huashun Termelési Áruk Co., Ltd.